Confirmation por favor...

Close

continue?

Uitleg

€ 8.000.000.000 aan internetaankopen in het afgelopen jaar !!!  

Sponsor je club met met een percentage van jouw internetaankopen.
Via deze site kun je bij heel veel bekende webwinkel terecht.

Via deze website is het mogelijk om je club te sponsoren door middel van het aankopen van producten bij een online-winkel.

Wanneer je er aan denkt om jouw internet-aankopen te laat lopen via deze site, zal automatisch een percentage van de aankoopprijs van tussen de 2% en 8%, (gemiddeld 4,5%) afhankelijk van de webwinkel en het soort artikel, worden overgemaakt aan de penningmeester van de club. De penningmeester kan, nadat hij is ingelogd, vaak een dag later al zien wat zijn saldo is. Als alle fans hieraan mee gaan doen, zal er een fors bedrag voor de club overblijven.

Roep alle fans op om hieraan mee te doen. 

Voor meer info lees verder of bekijk de video. 

 

Video_van online_winkel en sponsor

FAQ

Hoe werkt het precies en wie betaalt het sponsorgeld aan de clubs ?

Omdat webwinkels graag gevonden willen worden, zijn zij bereid een bepaald bedrag of percentage aan commissie over de gesloten aankopen te betalen aan websites die mensen hier naartoe geleiden. Het percentage of het bedrag aan commissie dat wordt uitbetaald, verschilt per webshop en soms zelfs per artikelgroep. Het varieert tussen de 2,5 en 10 procent en zal gemiddeld uitkomen op ongeveer 5 %. Als via onze site aankopen worden gedaan, krijgen wij daar een bedrag aan commissie over. 75% van de behaalde commissie zal
rechtstreeks worden overgemaakt aan de clubs. De overige 25% is bestemd voor het betalen van de kosten van de  ontwikkeling en onderhoud van de website, de servers en de hosting, de personeelskosten etc. Daarnaast willen wij graag een bedrag besteden aan acties waarvan de opbrengst uiteindelijk weer bij de clubs terecht komt. Denk hierbij aan sponsorshirts, ballenakties, reclameborden etc.

Om te weten aan welke club een bijeen gespaarde commissie moet worden overgemaakt, moet alvorens kan worden begonnen met shoppen, ons altijd eerst een club worden gekozen. Wij zullen er voor zorgdragen dat het sponsorbedrag bij de juiste club terecht komt. Nadat een club is geselecteerd, kan indien dit aan de orde is, een favoriet team uit een lijstje worden gekozen of een team worden toegevoegd als deze nog ontbreekt. Dit is een extra optie waarmee een club een onderlinge competitie kan opzetten. Aan de linkerzijde van de site staan diverse sporten genoemd. Als een sport is gekozen, zal een
verzameling van icoontjes van webshops die artikelen verkopen met betrekking tot deze sport op het scherm verschijnen. Als wordt gekozen voor “Algemeen”, staan alle op de site aanwezige webshops op een rijtje. Wanneer het artikelen betreft anders dan sportspullen, kan worden gekozen voor categorie. Onder deze knop zit een lijst met zeer uiteenlopende koopgroepen. Het is dus mogelijk om door het kopen van sportspullen een club te sponsoren maar ook bijvoorbeeld door boeken van een vakantiereis. Nadat op het icoontje van de webshop is geklikt, zal het nummer van de gekozen club en de omschrijving van het gekozen team naar de webwinkel worden gezonden. Na de koop krijgen wij een berichtje van de webwinkel met daarin het nummer van de gekozen club, de naam van het team en het bedrag aan commissie over de aankoop.

Wij zorgen er voor dat de penningmeester de club na een tijdje op de site kan zien wat zijn nieuwe tegoed is. De periode tussen het kopen van goederen en het aan ons doorgeven van de definitieve aankoop plus het commissiebedrag, verschilt per webshop. Aangezien de aankopen bij ons in een nachtprocedure worden verwerkt, zal meestal gelden dat de aankopen de ochtend na de aankoop zichtbaar zijn voor de penningmeester van de club.
Hij kan dan zelfs zien welke team tot dan toe het meest heeft gesponsord. Aankopen worden alvorens ze in ons systeem worden opgenomen, door de webshops gekeurd. Een transactie kan de volgende status hebben: Niet beoordeeld, goedgekeurd of afgekeurd. Aangezien de uitbetaling over diverse schijven verloopt, zal de definitieve uitbetaling aan de clubs ongeveer drie maanden na goedkeuring worden verricht.  

 

Nieuws en statistieken.

Zodra aan de linkerkant wordt gekozen voor een sport, staat aan de rechterzijde nieuws met betrekking tot die sport. Probeer het eens uit door een sport aan te klikken. Kies je een andere categorie, komt er indien er nieuws, nieuws over dat gekozen onderwerp in beeld. Houdt de site regelmatig in de gaten en je zult zien dat er steeds weer iets nieuws bijkomt.

Top partners